top of page

Zoals bij zovelen bracht het hectische leven mij vele jaren geleden

in contact met yoga…

Yoga kalmeerde me en hielp me fysiek maar vooral ook mentaal terug

bij mezelf te komen. Na elke yogales voelde ik me volledig relaxed

en ontspannen, en tegelijkertijd ook terug vol energie.

In 2014 voelde ik dat ik nog meer behoefte had aan yoga, mijn rustpunt,

en besloot ik een teachertraining te volgen olv Joachim Meire.

In eerste instantie om mijn eigen yogapractice te verdiepen,

maar gaandeweg begon het te kriebelen om mijn passie voor yoga te delen

en zelf yogales te geven.

Inmiddels is yoga mijn rustpunt in het dagelijkse hectische leven,

mijn me-time: ‘Thuiskomen’. Dit omschrijft voor mij het doel van yoga: met je aandacht bewust en liefdevol naar binnen gaan, harmonie en rust vinden met jezelf om dan van daaruit je te openen voor de anderen en de wereld rondom je, het leven te omarmen, de dingen te aanvaarden zoals ze zijn, volop te genieten van de kleine dingen, te leven in het nu, dankbaar te zijn voor alles wat op je pad komt…

Als mama van 2 kinderen, ben ik me er ook heel hard van bewust dat je niet vroeg genoeg met yoga kan beginnen en besloot ik een opleiding tot kinderyogadocent te volgen bij Vanessa Demeulemeester (Amba Amba). Kinderyoga biedt een tegenwicht aan de vele prikkels, de soms hoge verwachtingen en de alomtegenwoordige prestatiedruk waar kinderen reeds op jonge leeftijd aan blootgesteld worden.

Ik geef yogalessen aan volwassenen, kinderen, tieners en ik organiseer op regelmatige basis ouder-kind yogasessies, waar ik telkens mag ervaren hoe (groot)ouder en kind zo genieten van dat kwalitatief wij-momentje. “To a child, love is spelled TIME”

ka.jpeg
bottom of page