top of page

Yoga biedt een tegenwicht aan ons druk, hectisch en vaak stresserend leven. Yoga helpt je om met stress te leren omgaan en om fysiek en mentaal terug in balans te komen. Yoga schept rust en harmonie in je lichaam, je mind en uiteindelijk in je leven. Je leert om je soms eindeloze gedachtenstroom tot stilstand te brengen. Want dat is tenslotte waar het in yoga om draait: je mind tot rust brengen, kalmeren... Om op die manier meer vreugde, plezier, zelfvertrouwen en evenwicht in je leven te ervaren.
Door aan yoga te doen, wordt niet alleen je lichaam leniger en krachtiger, maar vooral, je laadt zowel fysiek als mentaal je batterijen op. Na de les voel je je volledig relaxed en ontspannen, en tegelijkertijd ook terug vol energie.
 
Kom gerust langs voor een proefles.
Iedereen is welkom !
Je kan op elk moment instromen en steeds meedoen op je eigen niveau.
 
Op maandagochtend geef ik een Gentle Morning Flow: Een zachte, rustige yogaflow met aandacht voor je lichaam en je ademhaling. Het lichaam wordt langzaamaan opgewarmd, spanning wordt losgemaakt, en de yogahoudingen volgen elkaar in een rustig tempo op. Door te focussen op de ademhaling breng je je aandacht naar binnen, kom je zachtjes uit je hoofd en in je lichaam, in je hart. De mind komt tot rust. Een heerlijke start van je dag.

Op maandagavond geef ik een Dynamic Flow Yoga:
Een actieve, dynamische vorm van yoga die de nadruk legt op een aaneenschakeling (flow) van krachtige yogahoudingen (asana’s) die elkaar vloeiend opvolgen op het ritme van de ademhaling. Je lichaam wordt leniger én krachtiger. En je laadt zowel fysiek als mentaal je batterijen op. Na de les voel je je volledig ontspannen, en tegelijkertijd ook terug vol energie. Je ervaart meer innerlijke rust en je voelt je verbonden met jezelf, met de persoon die je werkelijk bent. Je komt thuis.

bottom of page